Verkooppunten / vertegenwoordigers

Zoek een verkooppunt of een vertegenwoordiger

Extra informatie

De showroom is enkel te bezoeken na afspraak. Dit kan tijdens weekdagen, van maandag tot donderdag van 8u30 tot 17u, op vrijdag van 8u30 tot 16u. Tijdens een rondleiding in onze showroom kunnen wij uw vragen beantwoorden over een reeds uitgewerkte lichtstudie of algemene informatie verstrekken over onze producten. Door een afspraak te maken, kunnen wij u de nodige tijd en service garanderen. Een afspraak maken kan best op het nummer 056 435 735.

Natuurlijk is de gezondheid van u en onze medewerkers onze eerste prioriteit. De showroom wordt continue schoongemaakt en we bieden u handgel, mondmaskers en handschoenen aan.
We vragen u vriendelijk het volgende:

• Een afspraak te maken zodat we het aantal mensen kunnen beperken.
• Op voorhand via e-mail het aantal personen en hun gegevens door te geven. Zo hoeft de registratie niet ter plaatse te gebeuren.
• Steeds minstens 1,5 meter afstand te houden. Wij schudden zelf ook geen handen.
• Bij lichte klachten of vermoedens van ziekte blijven werknemers thuis, dit vragen we ook van u.

Als fabrikant maken wij geen offertes of lichtstudies voor particulieren, hiervoor kan u terecht bij onze Erkende Partners in uw buurt. Ook voor de aankoop van onze producten werken wij met een systeem van Selectieve Distributie (Erkende Partners). Een overzicht van deze Partners vindt u hier.

Perscontact

Contact

Delta Light HQ

Delta Light N.V.
Muizelstraat 2
8560 Wevelgem
+32 (0)56 435 735
+32 (0)56 435 736
info@deltalight.com
www.deltalight.com
 

Delta Light Offices


 

Other countries and regions

 

Is your country not listed here? Contact our HQ office in Belgium.

Terug naar boven