De afgelopen jaren is Delta Light uitgegroeid tot een wereldspeler die in 120 landen wereldwijd verlichtingsoplossingen en diensten aanbiedt. In die periode heeft het bedrijf een netwerk van inspirerende toonzalen en kantoren opgezet in het merendeel van de belangrijkste designsteden ter wereld zoals Sydney, New York, Amsterdam, Bogota, Hongkong, Kopenhagen, Miami, Londen, Milaan, Kaapstad, Sint-Petersburg om er slechts enkele te noemen. Wil je meer informatie over en contactgegevens van ons kantoor in jouw land? Surf dan naar onze contactpagina.

Delta Light dankt zijn succes aan zijn voortdurende streven naar kwaliteit en vernieuwing op het gebied van productontwerp, productietechnieken, kwaliteitscontroles en klantenondersteuning. Kenmerkend voor de servicegerichte aanpak van Delta Light is zijn uitgebreide opleidingsprogramma waarbij verlichtingsdeskundigen de nieuwste installatiemethodes, industriële trends en productontwikkelingen demonstreren.

Voortbouwend op zijn onberispelijke reputatie als producent van architecturale verlichtingstoestellen voor woningen, is Delta Light® uitgegroeid tot een begrip en een trendsetter op het gebied van verlichtingsontwerpen voor commerciële en professionele omgevingen.

Delta Light® is voor heel gekende merken en wereldberoemde architecten actief als leverancier van geavanceerde verlichtingsoplossingen met een hoge toegevoegde waarde. Of het nu gaat om kleine of heel grote residentiële projecten, kantoren, openbare gebouwen, toonzalen, ontvangstruimten of groenvoorzieningen, Delta Light® heeft de producten, de ervaring en de kennis om een functionele en esthetische oplossing voor jouw projecten te kunnen bieden.

Overal ter wereld werkt ons team met alle belanghebbenden samen om de beste oplossing aan te bieden. Ieder project pakken we individueel aan. Delta Light maakt het verschil met zijn uitzonderlijke pakket aan diensten en ontwerptools: het begint bij het verlichtingsontwerp en eindigt bij de installatie en de afstelling van de verlichting op de omgeving. Zowel voor technische kwesties of vragen over toepassingen, onderzoeken naar prestaties of energiebesparing, een LEED-evaluatieproces, ontwerpen en oplossingen op maat of elke andere kwestie die met lichtontwerp te maken heeft, heeft Delta Light de oplossing voor jouw project in huis.

Terug naar boven