Gegevens

Australië


DREAMER + Roger Nelson


Nicole England


Residentieel


Laat je inspireren

Buiten, Residentieel, Binnen, Gang, Keuken, Slaapkamer, Badkamer


BEWAREN

Projectinformatie

Two Sheds is de vakantiewoning van architect Roger Nelson, Managing Director van NH Architecture en zijn familie. Nelson werkte samen met DREAMER voor het architecturale en interieurontwerp van dit landhuis in het bosgebied van Victoria, Australië.

MAXIMALE UITZICHTEN

Het ontwerp bestaat uit twee houten volumes waar de sociale en de slaapruimtes zijn ondergebracht. Zo heeft elk gebouw een eigen bestemming: intimiteit en functionaliteit. De gebouwen zijn met elkaar verbonden door een doorgang in glas, die een maximaal uitzicht op het landschap biedt. De ene zijde kijkt uit op de oceaan, de andere op het glooiende bosgebied, waardoor de familie op elk moment verbonden is met de omgeving.

EEN ZACHT LICHTPLAN

In harmonie met het kleurenpalet van Two Sheds is ook de verlichting zacht en introvert. Tagline en Femtoline profielen zorgen voor een gelijkmatige verlichting in de leefruimtes, zonder zelf de aandacht te stelen. In de hal vormt een lijn Orbit-wandlampen een speels lichtspel langs de wand. Aan de buitengevel creëren Mono II Down-Up wandarmaturen datzelfde effect, hier op donkere houten wanden

Projecten in de kijker

Terug naar boven