Delta Light verlichting in Renson Concept HomeEnergie-efficiënt, gezond en comfortabel wonen zijn nu al de norm voor nieuwbouw. Met het “Concept Home” opende Renson hiervoor een real-life testomgeving waar tal van praktijkdata verzameld zal worden. In dit “experience center” zullen professionele klanten zoals architecten, installateurs, studiebureaus,… kennis kunnen maken met de laatste innovatieve technieken inzake duurzaam bouwen.

Voor de verlichting deed Renson beroep op de know how van Delta Light. Er werd voor deze moderne innovatieve woning onder andere gekozen voor discrete inbouwspots zoals de iMax, de mini REO en de Mini Deep RINGO. Voor opbouwspots koos men voor diverse uitvoeringen uit de SPY-familie. De grotere armaturen Superloop en de Super-OH geven dan weer extra glans aan het interieur design.

Dankzij “CTRL Delta” kunnen al deze armaturen bovendien draadloos aangestuurd worden via smartphone of tablet. Via de Casambi App kan de verlichting individueel bediend worden of in groep. CTRL Delta bestaat zowel voor Apple als voor Android en is bijzonder gebruiksvriendelijk.

Terug naar boven