Welkom op de nieuwe site

Welkom op de nieuwe site


Welkom op onze nieuwe en volledig interactieve website. Als je met uw computer, tablet of smartphone naar de nieuwe website surft, krijg je een volledig nieuw platform te zien met vernieuwde inhoud, inspirerende beelden, uitgebreide productinformatie, een verbeterde gebruikservaring en nog veel meer; alles in een fris, nieuw kleedje.

Weet je al welk type product je nodig hebt? Of ben je gewoon op zoek naar inspiratie? Wil je een handleiding, een 3D-bestand of een productfiche downloaden? Onze nieuwe productzoekmachine loodst je vlot naar de juiste productpagina met alle nodige informatie.

In de inspiratiesectie tonen we je enkele van onze recentste projecten van over de hele wereld. Als je op zoek bent naar inspiratie voor een specifieke ruimte in je residentieel of commercieel project, kun je de woordenwolk gebruiken en een uitgebreide reeks realisaties doorbladeren.

Helemaal nieuw op de website is de 'MY DELTA LIGHT'-sectie: het is een sterk verbeterde versie van de vroegere 'Lightbox' op onze oude website. Met de 'My Delta Light'-toolbox kun je snel beelden en productinformatie verzamelen, bewaren, downloaden en delen. Maak je eigen shortlists en deel ze met je partner, klant, architect, installateur of andere mensen die bij je project zijn betrokken. Je kunt deze feature zonder login gebruiken; als je je registreert, kun je meerdere pinlijsten bewaren en bewerken.

Jouw feedback en suggesties om jouw ervaring als bezoeker te verbeteren, zijn altijd welkom. Stuur ze per e-mail naar onlinemarketing@deltalight.com.

Veel plezier.

Terug naar boven