De huidige doorbraak van de led-technologie is wellicht de grootste evolutie op het gebied van verlichtingstechniek in jaren. Delta Light® speelt een voortrekkersrol bij de introductie van deze nieuwe technologie: het ontwerpt en produceert eigen led-lampen en ontwikkelt vernieuwende led-producten en maatoplossingen die designers en gebruikers in staat stellen om tot nog toe onbekende mogelijkheden in verlichting optimaal te benutten.

De permanente ontwikkeling van de led-technologie biedt nieuwe mogelijkheden op het gebied van energiezuinige verlichting. Delta Light® speelt een voortrekkersrol bij de introductie van deze nieuwe technologie: het ontwerpt en produceert eigen led-lampen en ontwikkelt vernieuwende led-producten en maatoplossingen. De kosten beperken zich niet tot de initiële aankoopprijs: ook de intelligente lichtsturing, de levensduur, de onderhoudsvriendelijkheid en de operationele kosten tellen mee. Met zijn doorgedreven productkennis, zijn uitgebreide gamma energiezuinige productoplossingen en zijn sectorspecifieke ervaring is Delta Light® perfect geplaatst om jou te helpen bij het maken van een groene, kostenbesparende en duurzame keuze zonder aan lichtkwaliteit in te boeten.

Optische prestaties
De led-ingenieurs van Delta Light streven er voortdurend naar om de designfilosofie van het bedrijf te rijmen met energiezuinigheid en optimale lichtkwaliteit. Door doorgedreven interne tests, geavanceerde kennis van productontwikkeling en het gebruik van steeds betere materialen slaagt Delta Light® erin om architecturale verlichtingstoestellen te ontwikkelen die uitblinken in optische prestaties, duurzaamheid en efficiëntie. De collectie biedt designers de mogelijkheid om verschillende lichtscenario's te creëren: van accent- en sfeerverlichting tot het uitlichten van wanden, gerichte verlichting en het verlichten van open ruimten. Ze kunnen hiervoor kiezen uit het uitgebreide aanbod straalhoeken, filters, lenzen en andere accessoires.

Investeringsrendement
Door hun drastisch gedaalde energieverbruik, hun minimale afgifte van warmte, hun onderhoudsvriendelijkheid en hun lange levensduur zijn leds de best renderende investering. De led-verlichtingstoestellen en led-lampen van Delta Light zijn ontworpen om de maatstaf te zijn qua verbruikt aantal watt per vierkante meter. Door zijn productiecapaciteit slaagt Delta Light er bovendien in om een zeer hoge prijs-kwaliteitsverhouding te bieden. De experts van Delta Light helpen je graag met het maken van rendementsberekeningen voor je projecten.

Terug naar boven