The Lighting Bible

De eerste productcatalogus van Delta Light werd in 1997 gelanceerd onder de naam The Lighting Bible. Intussen is die tot een referentie- en inspiratiewerk voor de verlichtingsbranche uitgegroeid. De recentste versie, The Lighting Bible 12, werd in mei 2017 gelanceerd, na de voorstelling van enkele nieuwe collecties tijdens Milan Design Week in Milaan, Italië.

Om de twee jaar stellen we een nieuwe Lighting Bible voor. Tussendoor volgt er naar aanleiding van Light+Building in Frankfurt een update met de nieuwe collectie. De brochure uit 1997 is intussen een lijvig boek geworden met meer dan 1000 inspirerende pagina's vol nieuwe ontwerpen, kleuren en materialen, naast talloze technische nieuwigheden en foto's van projecten.

The Lighting Bible toont het volledige Delta Light-gamma: in- en opbouwoplossingen, autonome armaturen, railverlichting, maatprofielen en buitenverlichting. Het laatste hoofdstuk bundelt alle technische informatie en details, mogelijk opties, toebehoren en vereisten. Dit maakt van The Lighting Bible een krachtig instrument voor iedereen die bij een project betrokken is: architecten, ingenieurs, installateurs, investeerders en eindgebruikers.

Vul het contactformulier in om een gedrukt exemplaar aan te vragen (link naar contact pagina).
Surf naar Publicaties om de catalogus te doorbladeren of om de pdf te downloaden (link).

Terug naar boven